Tre styck dojjer från London
Say my name

 
Ligger äna helt utslagen efter dagens träning. Sprang som en litta jude på bandet, gick utav bara farten kan jag säga! 
Tanken var ju egentligen att jag skulle till Dagge idag för att säga hejdå till Gabbe som återigen åker till Malta till helgen, men var helt slut när jag kom hem och jaaaaaa, de blev bara inte så. Lägger mig istället i sängen och kollar några avsnitt av HIMYM, inte helt fel det heller. 

  

.

Kollade klart 4:e säsongen av How I met your mother idag, och har inte laddat hem den 5:e ännu..... Vet inte om jag känner mig tom eller om jag helt enkelt bara är rastlös, för detta är allt som cirkulerat i min hjärna idag. Hur jag det första när jag kommer hem ska sätta på ett litet avsnitt, dra några repliker med Barney, stötta Ted och skratta lite med Marshall.... .. . ...... .. ..... . ........... . . . ..... . ........ . .  ... ..... . ...... Eller så kanske jag helt enkelt ska sluta. Detta har helt enkelt gått över styr, trodde ALDRIG jag skulle fastna såpass mycket i en humorserie där allt känns så förbaskat överskattat och oseriöst. "Ska sluta på momangen, en blir ju som en fånge i sitt egna hem, kan ju inte lämna datorn för en sekund, ögera är ju fyrkantiga" var något jag kanske skulle sagt om jag var i mitt fulla bruk, men ne, är inte mentalt redo för ett avslut av denna serie ännu, så nu är 5:e säsongen äntligen nedladdad. Talas nästa vecka :')


Bjussar för övrigt på en av Rihannas bästa låtar


godnatt

 
The Tallest Man On Earth – There´s No Leaving Now

The Avett Brothers – Murder in the City
 
Bon Iver – Blood Bank
 
Bon Iver & St. Vincent – Rosyln - Soundtrack Album Version
 
Cloud Control – Just For Now
 
The Daylights – Happy (Full Version)
 
Fleet Foxes – Blue Spotted Tail
 
Frank Ocean – Thinkin Bout You
 
Jonathan Johansson – Stockholm
 
Kodaline – All I Want
 
M83 – My Tears Are Becoming A Sea
 
Passenger – Let Her Go - Acoustic
 
 
 
 

"You weren't wrong, Tom. You were just wrong about me."

 
chanel-smokes:

idknowlol:

i always do that its so good idk

yessöndagstankar


Idag är en sådan dag för mycket tankar kommer över en. Där jag är så liten, och världen plötsligt så stor. Suktan och längtan över att göra saker man måste göra för att någon gång ha en möjlighet att kunna finna sig själv. Jag måste bort härifrån. Jag har så många drömmar. Jag måste skapa något. Jag måste jobba med mode, kläder, inredning, musik, fota, skapa minnen, leva ett annat liv. Jag vill ha en lägenhet i New York, jag vill uppfylla mina drömmar. Jag måste. Måste bort från västkusten och fylla alla dessa tomrum med saker jag vill göra och brinner för. Det är helt enkelt något som saknas.
 
 
caelums:

By Sarah Ann Loreth

I heard you on the radio, I couldn't help but smile


Vaknade upp hos Emma och åkte sedan hem och möttes av våfflor, för andra gångden denna veckan. Lyx!
Aja, imorgon är det väl back to reality antar jag. Skola, träning, plugg, bra mat osv. Känns inte särskilt lockande egentligen, men bara o ta sig i kragen med skola o allt vad de innebär nu innan sportlovet. 

Annars då? Helgen har bestått utav häng med diverse kära vänner, mat o massa gött, typ. Helt kanon jätte mycket bra.  

Vart du villÄntligen(!!!) smakar inte allt jag käkar frigolit längre. Kan efter en veckas tid känna farsans ständiga skitlukt från toan igen :')

Ska snart dra till Frida o göra ödeborg osäkert. You better watch ouuut.

But we're still young

Nå så jävulskt passiv jag är här nu för tiden egentligen. Tycker ju faktiskt att det är rätt kul o skriva av sig litte ibland. Sååå! Varför inte dra några bilder o dela med mig lite av vad som hänt de senaste vaaa?!?! 

FÖRST OCH FRÄMST: 

Jag blev äntligen 18 år jävlar(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) HJIAHJIA
Firade med ett reeeeedigt gäng, närmare 45 pers, i Agnes lägenhet på 32 kvadratmeter. DERU! Gick sedan vidare till krogen, och ja, hela dagen vart så otroligt lyckad. Tack ännu en gång mina kära vänner! 

November och december måste vart de två roligaste månaderna i hele mitt liv. Blev 18, tog körkort, festade. Gjorde något varje helg och allt flöt på som bare den, och trots allt plugg slutade det i väldigt bra betyg! Satan i gatan vad roligt de vart! Tänkte på något annat än bara träning och vad tusan man ska äta för något, och levde helt enkelt livet om man får säga så! Saknart!!! 

Bjussar på litte bilder
Och här ska det förstås komma en fortsättning .................. Det gör de inte, men de kömmer, nån gång. 

kvällsfilosofi

Jag ska vara ärlig. I tisdags vaknade jag upp o kände mig lite såhär ena inte helt hundra ni vet, och ack vad glad jag blev (då jag ofta letar ursäkter till att inte gå till skolan nu för tiden, ni vet, "amen känner jag mig inte liiiiiite varm, har jag inte liiiite ont i huvudet?") så tänkte jag att ÄNTLIGEN kanske jag slipper skolan och får en litta snurr av feber. Detta blev även fallet. Men serru, efter att ha legat hemma nu i tre dagar, och fortfarande inte helt hundra, så börjar jag få lite smått psykiska anfall. Jag saknar nästan skolan nu, eller saknar va la o ta i, men ni fattar vinken.
Min kära mor satte sig bredvid mig en gång för länge länge sedan och sa "Sofia, en frisk människa har flera önskningar, men en sjuk.... han har bara en". So touching meaning.... 


Eller fan. Vem försöker jag lura?!?! AS gött o va sjuk ibland, ni vet, ligga i söffan, kolla serier, äta gött, känna sig som kingen, be päroen hämta både de ena o de andra, bli ompysslad ETC ETC living the dreeeammm 

then the snow started falling, we were stuck out in your car

jag vill ha sommar. jag saknar london. jag vill ta studenten. jag vill leva. jag vill vara fri. jag vill finna mig själv. jag vill göra allt jag vill göra. nu.

Jag är tillbaka

   

RSS 2.0