Dagens låt

Laleh – Some Die Young

Hahahaha


Come and take a walk on the wild side, Let me kiss you hard in the pouring rain, You like your girls insane, Choose your last words, This is the last time, Cause you and I, we were born to die



I want to wear something like this right now. I want to spend more time with my best friend, stay awake late into the morning hours and watch the sunrise with someone I love.


Dagens låt

The Majority Says – 114

Asos.com





Äckligt snygg byxdress från Asos. Galet.

It's you, it's always you

Skippa skolan idag då magen krånglade imorse. Sussade så sött i min säng och nu är det plugg som står på schemat. Ser ut som om det är jätte varmt ute! Solen skiner och fåglarna kvittrar, inte helt fel om man säger så, så just därför tänkte jag senare gå ut och göra skogen osäker i joggingbyxor. Godmorgon på er!



I övrigt har jag världens finaste kusin

How I wish that I never grow old


Hard work work




Eftersom att jag har blivit lite utav ett träningsfreak (förutom lov-veckan då jag spårade totalt), så är jag nu otroligt taggad för att komma igång igen! Antar att jag inte är ensam över att vilja nå målen man satt upp för att verkligen få den där kroppen vi faktiskt vill ha, och dessutom kan få om man verkligen lägger manken till. Så till alla er där ute som är som jag: sätt upp mål som ni själva vet att ni kommer lyckas med och sträva även efter de mål som ni vill uppnå med er själva. Och ge inte upp. Det kommer tillslut att ge resultat! 

Några enkla knep för att komma igång: 

• Som sagt, sätt upp mål för dig själv. Kanske ett långsiktigt mål som "att efter 6 veckor ska du kunna springa 20 minuter i sträck".
• Bestäm dig för att träna på bestämda dagar, tänk dig att det är som att gå till skolan/jobbet eller liknande. Du måste helt enkelt göra det.
• Variera träningen för att få bättre resultat

En grej som jag körde på i början var att jag la om kosten, eller med andra ord så skippade jag kolhydraterna - bröd, pasta, potatis etc och tränade ca 4 gånger i veckan. På detta gick jag ner 5 kilo på bara någon månad. För mig funkade det galant, men det är olika från person till person. Men för mig var det ett sätt att komma igång på, och när man såg resultat blev motivationen större och på så sätt fick jag en kick till att forstätta. Man mår ju faktiskt bra utav det, både psyktiskt och fysiskt. 

När jag nu kommit igång med min träning har jag sakta men säkert börjat äta mer normalt, fast i mindre mängder. Jag tränar så ofta jag kan, vill säga 5-6 gånger i veckan. Men som ni kanske märkt är jag inte bruden som avstår onyttigheterna på helgerna, man måste faktiskt få unna sig, fast till en viss mängd. 

Har ni frågor eller liknande svarar jag mer än gärna. Haha låter som en viktigpetter, "har ni frågor bla bla kan ni ringa mig på 073....". Dock är jag absolut ingen expert eller något i den stilen men jag tycker om att träna och träning är kul! 


Talas! Nu blir det träning!



.







Fruktsallad a la Soffipropp

Jomen visst. Fick bli en fruktsallad idag med, en helt utomordentlig sådan också bestående utav, ja ni ser ju nedan. Men kan ju skriva upp det endå för de blindstyren där ute som inte kan se på bilderna. Så, med andra ord består den utav: jordgubbar, vindruvor, annanas, grönt äpple och kiwi. Nomnomnom. 





Loreen



Tycker det här är riktigt mäktigt.

Beautiful people


You're ducking and moving just to hide your bruises from all your enemies And I'm in the crossfire dodging bullets from your expectancies

Har trashat sönder ett par gamla jeans i hopp om att kunna använda dem oftare. Så här blev resultatet. Har alltså klippt av ca 10 centimeter. Kan la bli helt ok med mina svarta platådojjer till.

Våren är så hjärtligt välkommen så! Ser fram emot att äntligen kunna klä sig för att det faktiskt är roligt. Jag älskar kläder, och då menar jag inte att jag "älskar" kläder, utan jag verkligen älskar kläder. Är ni med på skillnaden?
Så, med andra ord: var beredda på de så kallade outfit bilderna som lär komma upp här på blogga. 









It's the little things that makes life big

Vaknade upp till ett underbart väder så satte på mig träningsskorna och tog en powerwalk på en timme. Gjorde mig sedan en god & välbehövlig frukost och sitter nu med kaffet i hand. Godmorgon på er. 







"Me? I'm scared of everything. I'm scared of what I saw, I'm  scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared  of walking out of this room and never feeling the rest of  my whole life the way I feel when I'm with you."





Vårkollektion 2012

Känns som om Gina Tricots vårkollektion kommer ha ovanligt snygga grejer för att vara just Gina Tricot. Inget större fan av den affären och dess kläder men nu börjar man faktiskt få lite hopp. Synd dock att hela Uddevalla kommer gå runt med de slitna shortsen...

(Bilder tagna här och här)










Who's gonna save tonight if you wont

Kör på melodifestivalen denna helgen med, har man en gång börjat så varför inte? Sitter bänkad framför tvn med Gabriella, som jag för övrigt vart hos sen igår, och Emma. Har även gjort världens godaste fruktsallad som vi nu föräter oss på. Livet är fint.


 


Bild tagen från Imfancy.blogg.se



Sjukligt snygga dojjer från Zara.

Tre goingar från Weekday


And I know someday that it'll all turn out You'll make me work, so we can work to work it out And I promise you, kid, that I give so much more than I get I just haven't met you yet

Har fått köpt mig fetaste byxorna från second hand som jag ska göra om till shorts och exprimentera lite med! Bilder kommer kan ni hoppa upp o sätta er på! 

Hur är läget idag då? Kalas faktiskt! Avstår staden och latjo med brudarna pga min icke så perfekta mage. Blir istället hembakad pizza och mys. Får äna passa på nu ändå, mars månad kommer spåra totalt om jag känner mina vänner rätt, men inget jag tackar nej till om man säger så. 



If I had the money





Drag my name all over the place - I don't care anymore. You can tell everybody 'bout the state I'm in

Vaknar upp till världens underbaraste väder, så kan inget annat än att vara glad! Ska snart ta bussen ner till staden för att känna på stadslivet lite så här på en torsdag. Ska spendera dagen där med underbara vänner, lite grill och fika i solen. Känns underbart att inte behöva gå runt med vinterjacka längre, förhoppningsvis, så nu mår man allt! 



Lyssna och njut

It fucks with your heart

Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun

Har härmed beställt ännu en resa utomlands denna sommar! Så, i maj blir det magaluf och i juni blir det Ayia Napa. Hur bra?

I övrigt så har min dag vart väldigt lugn. Har nu laddat ner lite filmer (olaglig som jag är) och langat fram chipspåsen och lite dip så min kväll i stort sätt gjord! På tal om nedladdning, Tankafetast har lagt ner, blev gör paff och gött förstörd när jag såg det. Ingen vänlig själ som har tips på någon annan bra sida?


I brist på annat bjur jag på lite inspiration till sommarn:





500 days of summer

Tumblr_lzb07zsbz61qcb58yo1_500_large


För er som inte sett den, SE DEN! En av de finaste filmerna, enligt mig!

For some reasons







Morsning korsning! Känner mig som en helt ny männska idag! Känns ju heeelt ok gott att inte behöva stirra ner i en hink hele dagarna! Som nyfödd känner jag mig otroligt rastlös, har lust att göra något riktigt random, som typ.. städa, vilket jag aldrig annars gör. Eller kanske slå på stort? Göra något som förändrar världen (läs bärböle), med andra ord, tvätta farsans bil? Vilken fantasi, man blir ju äna rörd :')

Fast nae, håller mig till mitt och tar därför datan i hand och sätter på litte grey's. Mörrn på er!

I don't even miss you anymore

















Varning för känsliga läsare

Jaha ja, tro fan att jag åkt på magsjuka då ja. Jo men visst serru! Kan ha vart den värsta natten i mitt liv, NÅNSIN! Fick greppa snabbaste sak jag kunde spy i, och det blev en chipspåse. Äckligt? Nerå. Ska aldrig i hela mitt liv äta dom igen. Kutade därefter till toaletten där jag spenderat hela min natt, sen dess har det bara runnit ur mig ur alla hål jag har, skojar inte

Aldrig vart så osugen i hela mitt liv




Inspiration












JA TACK




Mörrn

Då vart det söndag igen! Jossan lämnade mig precis, så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli sju så drar vi ner till stan igen för att kolla på bio med Jonna och Emma. Trävligt!

Annars då? Jofan här är det helt ok, somnade som sagt med Jossan bredvid mig efter en tur nere i staden. Vi skulle nämligen till frideborg för att kolla på melodifestivalen, som så klart inte funkade när det väl skulle sätta igång. Sprang därför som små judar överallt och hit och dit för att kunna se på Simon och co. Ack o vre så hann vi i sista sekund. 

Men på tal om melodifestivalen. VAD I HELA FRIDEN HÄNDE MED SOLARIESNUBBEN PÅ 80 BAST OCH HANS BARNBARN SOM GICK TILL FINAL????? SKÖJJAR HAN ME MAJ??? Åååh jag blir så trött (kolla nedan):




Men anyway, grattis Simon och det unga blodet till en andrachansen plats! Det va ni gött värda!



Hahahaha


Last night she said "Oh baby I feel so down" and that turns me on

Gokväll! Spenderat hela dagen i Götlaborg. Drog sedan med Jonna på kalas och fick oss ett par goa skratt. Hennes fyraåriga kusin hade kirrat ett party trick: att först dra ner kallingarna under den lille och sedan dra upp dem utan att hjälpa till med händerna. Oh herre min ge vilken syn, och detta var såklart otroligt charmigt att se. 
Stackars brudar som kommer gå på hans party trick när han blir äldre, då han ska spela lite små kaxig o locka med dem in på toan och sedan visa de här. 

Drog sedan vidare till Dag där även Johan och Emma var. Spelade spel, drack te, åt kladdkaka och hade det allmänt gör müsigt. 

Och nu då? Joru, sängen kallar och det blir troligtvis några avsnitt utav Grey's anathomy innan John Blund ringer på. 



Jag har förövrigt världens finaste vänner. Godnatt.

Må vara världens snyggaste man


Jo man tackar ja




Akustisk konsert - Frideborg 18:30




Mörrn! Som sagt, idag har vi konsert klockan 18:30 i Frideborg. Pröjsa med en tjuga och njut av lugn och go musik. Det blir skön...t!

Det är så logiskt alla fattar utom du

Följ mig på istagram - Fiaso





The OC



'Hey Summer. I know flying home early is your move but i stole it. I just want you to keep doing what you're doing because I think it's pretty amazing. If you don't hear from me for a while, it's not because I don't love you…it's because I do.'


Har fått dille på djurmönster, vill ha hela rubbet












Strö lite socker på mig som bara du kan






Mormor gjorde världens sötaste kladdkakehjärtan igår. Önskar jag kunde säga att dem var super goda, men jag håller mitt ord och trots att jag ringde Emma i hopp om att även hon skulle fuska, SÅ TOG JAG FAKTISKT INGET EMMA, TRO VAD DU VILL. Vi dalslänningar ljuger aaaldrig........ Eller? 


Idag blir det fika med några goa brudar för att smida lite planer och sådant. Och sedan, en sak till, redan onsdag idag? Vad händer med världen? Jag hinner inte med o tänka ens (menar inte att jag är trög.. tror jag.. eller något) MEN tiden går så jävulskt snabbt nu för tiden, vilket jag ioförsig älskar, då jag har så sjukt mycket att se fram emot!!!!!!!!!!!! Talas hejduu

I just want to go straight to summer so I can look like this, hopefully


Valentine's day

image description

Då var alltså alla hjärtans dag. Kärlekens dag, den så kallade idag-ska-vi-göra-det-bästa-av-vårt-förhållande dagen.
Jag har alltid vart lite anti i dessa dagar då jag känt dem som väldigt överskattade.

Jag menar med andra ord att alla hjärtans dag är dagen då allt ska vara så himla perfekt och dittan o datten. Spelar ingen roll hur skitigt förhållandet än är, för just idag, då jävlar ska vi leka Eva och Adam i sjunde himlen. Man ska göra sitt yttersta för att allting ska bli så perfekt som möjligt, endast för att det är alla hjärtans förbannade dag. 

Men bli inte arga nu! För jag glädjs åt alla som faktiskt har en hejdundrans underbar dag med sina kära. Det gör jag verkligen. Saken är den att jag kanske inte upplevt just det dära ännu, och det är där anledningen ligger varför jag tycker som jag gör. 

Å ANDRA SIDAN, så har jag faktiskt haft en sjuhelsikes bra dag men mina underbaraste vänner. Så, Sofia ge inte upp hoppet om alla hjärtans dag... än. Fick ju trots allt 6 olika godisaskar/påsar. Så, varför klaga? Synd dock att jag inte får äta godis förrän till helgen, jag gjorde i princip allt förutom att äta det... Misstolka mig inte nu, he he.
Jag menar med andra ord att alla hjärtans dag är dagen då allt ska vara så himla perfekt och dittan o datten. Spelar ingen roll hur skitigt förhållandet än är, för just idag, då jävlar ska vi leka Eva och Adam i sjunde himlen. Man ska göra sitt yttersta för att allting ska bli så perfekt som möjligt, endast för att det är alla hjärtans förbannade dag.Så, då var alltså alla hjärtans dag. Kärlekens dag, den så kallade livet-med-min-älskade-är-underbart dagen. Jag har alltid vart lite anti i dessa dagar då jag känt dem som väldigt överskattade.
Jag menar med andra ord att alla hjärtans dag är dagen då allt ska vara så himla perfekt och dittan o datten. Spelar ingen roll hur skitigt förhållandet än är, för just idag, då jävlar ska vi leka Eva och Adam i sjunde himlen. Man ska göra sitt yttersta för att allting ska bli så perfekt som möjligt, endast för att det är alla hjärtans förbannade dag.

This is art


"I woke up one morning and I just knew. Knew what? What I was never sure of with you."














Höll ju på att glömma

Har ju ännu inte visat mig här på bloggen, så för alla er där ute som inte vet hur jag ser ut tänkte jag nu ta steget och framhäva mitt yttre. 

Så, här är en av alla bilder mamma knäppte på mig i sommras när vi var vid stigens badplats. Har dock redigerat den lite som ni kanske ser, som att jag klippt bort badbryggan där bak o lite sånt. Men annars am I a real beauty =)=) 






New in


"You can't make your heart feel Something it won't. Here in the dark In these final hours, I will lay down my heart And I'll feel the power, But you won't."


You can get addicted to a certain kind of sadness


He found a six shooter gun. In his dads closet hidden in a box of fun things, and I don’t even know what. But he’s coming for you, yeah he’s coming for you.


Say goodnight and go

Jävlar ja, har ju faktiskt en blogg att tänka på!

Dagen har bestått utav Göteborg för hela slanten, och på tal om slant slösade jag bort mina ynka spänn från min svarta spargris (som de står "svarta pengar" på, haha skit tråkigt jag vet)..

JAJA! Imorgon är vi lediga från skolan, klagar då inte. Så då ska jag kapa en bete av håret och färga topparnaaaaa. Ska bli mycket schpännande, jo tack!
Visar hela kittet imöra ///// talas

...... OCH JUST DE! MUMFORD AND SONS TILL HULTSFRED! HUR FETT? OCH THE KOOKS PLUS ALLA ANDRA! Det här kan ju bara inte bli fel.

RSS 2.0