20:45

Inväntar min bästaste bäste vän till bästis. Antar att jag få ge na lite föda. Hon behöver ju mat ormsloken, kanske en litta soja mus?
Puss på rej gumman

S ö n d a g

Trotsar min kan-inte-plugga-period och tar trots allt upp min 1 kg tunga historia bok, och det tar emot kan jag säga.
Har för övrigt haft en riktigt go helg. Stack till Dag igår efter bion och kollade in hans nya lya, drog senare hem till Jonna och somnade som ett litet oskyldigt barn. Gick även upp med tuppen för att träna. Beach 2012 börjar ju trots allt närma sig, så jag går runt med jämna mellanrum och spänner magen i hopp om att få fram de där förbannade sexpacket... Än så länge är det iaf en, en hyfsat stor..... Och mjuk...... Och valkig...

Nä, nu får jag äna ge maj.
Eller?!?!?!?!?
Nae
Kolla vad jag baka igår. Inte så illa pinkat vaaaao? Kan se enkelt ut... MEN ack o vre vad jag kämpade, speciellt med choklad/neger/kalla-vad-du-vill bollarna

Lite nytt du vet


Ligger smällfet i sängen efter allt jag ätit idag. Nu blir det snart ännu mer mat, en blodig köttbete, jotack. Ikväll blir det bio ///// talas

JA TACK


"You know, for the record, the boat was named after you."


Djupa tanke

Insåg precis att jag har hela livet framför mig, att mitt liv bara börjat. Jag är bara 17 unga år och har så otroligt mycket att se fram emot, allt jag förhoppningsvis kommer uppleva här i världen, allt jag kommer åstadkomma med mitt liv.
Jag ser fram emot framtiden, jag ser fram emot att skapa minnen.

Hittade precis min nya kärlek

Jag måste helt enkelt ha dem!

Godkväll

Stannade hemma idag, har inte gjort ett jota och det har vart så jävla gött. Ser fram emot nästa vecka då skolan bjussar på West side story musikal i Götlaborg på onsdag PLUS att vi har studiedag på torsdag. DET HÄR HÄNDER JU BARA INTE?!?! Nu kan jag sova gött.

För er som missat:

Sicken jävla lirare! Han tar orden ur mun på mä.

Now you're just somebody that I used to know


I just want to be there
 when the morning light explodes, 
on your face it radiates, I can't escape

Second hand - 500 kr

No one's gonna love you more than I do

Okej, jag har blivit med Vans. Älskade, älskade skor, jag ska behandla er som om ni vore mina barn.
"Varför vänta på vinter som aldrig kommer?" sade försäljaren, som jag förövrigt blev lite smått förälskad i.
Han hade så rätt, jag skulle bara ha dem och jag föll pladask.

Paper Aeroplane

Så, då var det måndag igen. Tänk vilket liv vi lever egentligen. Dagarna går bara om och om och om igen. Vill bara ta studenten nu nå så jävulskt och bo i USA. Bara leva livet helt enkelt. Kolla bara: 

Ser inte så pjåkigt ut va?Morgonstund har ord i mun

Får la säga mörrn! Fortfarande lite förvirrad som nybliven bloggare. Sitter just nu i sängen helt nytömd på långtarmen och allmänt ofräsh för att vara helt ärlig, MEN what to do what to do?

Annars då? Lever ni? Hade ni alla festprissar en roligt kväll igår? Hur känns det att vara sådär gött bakis o bara lassa i sig massa Mc Donalds käk? Jag kan med glädje säga att jag inte är en av dessa snubbar/snubbinor. Min kväll var allmänt go faktiskt. Somnade så sött i min säng vid 4 slaget någon gång (tufft va?) och vaknade av att kudden var helt blöt av dreggel, och att ni vet när det har torkat på kinden sådär stelt och mysigt. Lite som mjölkmushe.

Okej, jag ska sluta. Fick mig iaf en go frulle förut. Här sätter vi punkt (.)
Welcome home, sonDagen i en enda bild så att säga. Bullar och mat, och chips då. Även en och annan choklad också men det räknas ju inte. Så med andra ord, jag kände äna att det var dags nu. Det var ju faktiskt en heeel vecka sedan jag smakade de salta spröda chipsen doppade i lite lite dip nu.

Nåväl, jag har skaffat blogg igen, bara så ni vet, börja inte hyperventilera eller skrika av glädje, ta nu djupa lugna andetag. Tredje gången gilt, visst är de väl ändå så man säger. Vi kör så får vi se hur mycket jag uppdaterar osv, man vet ju aldrig eftersom det är mycket som händer i livet just nu. Fyller snart arton och grejer...... Eller? Nerå endast 10 månader kvar.. Wiho! Ser fram emot alla dessa ensamma hemmakvällar i sommar medans alla mina vänner är ute o dansar sina lurviga. Men, kan iallefall glädja mig åt att när ni är i 30års krisen, då är jag bara 29. HA!

Välkomna!

RSS 2.0