.

Så då var vi inne på sista heldagen här i London. Känns jätte konstigt att vi vid denna tid i övermorgon gör något helt annat, på ett helt annat ställe. Men jävlar vad taggade vi är nu. Vi har så otroligt mycket att se fram emot och vi ska ta an nya utmaningar med storm. 

Är så otroligt lycklig nu. Låt det förbli såhär, snälla. 







Last days in London


Så det senaste har vi:


Ätit bästa söndags frukost-lunch-middag i sängen och kollat oändligt med filmer


Åkt till Melina o träffa hennes fina pojkar som hon är nanny till. Samt suttit o pratat i timmar med henne o Erika med massa kaffe och varm choklad.


Ätit den bästa pizzan, här med pesto, oliver, mozarella och kapris. Yum.


Gått runt i alla möjlia butiker runt i Shoreditch och bara vart.


Samt suttit på uteservering med varsinn latte och pratat om allt mellan himmel och jord i timmar. Så konstigt att vi träffat varandra varje dag i sex månaders tid och ändå ha så otroligt mycket att prata om. Min själsfrände. 

Efter detta, som då var igår, mötte vi upp Nanny och gick till Old blue last som sedan slutade på lite andra ställen. Förbannat bra dag. 




Har fått dille på flätor




Hallå jag väntar på dig?




Camden's calling

Godmorgon kära ni. Idag ska vi möta upp Melina som vi inte träffat på eeeevigheter.
De senaste dagarna har vi kollat för mycket film o myst i lägenheten då regnet har vräkt ner utanför. Typiskt film- och mysväder då. 
I måndags däremot spenderade vi dagen i Camden. Shoppade upp alldeles för mycket pengar, åt god mat samt gjorde en wild west photo-vad-det-nu-heter-grej. Sedan drog vi till Jossans jobb och fick gratis öl, för att sedan dra till covent garden som sedan slutade på Leicester square. Förbannat bra dag. 










Goodbye Office

Då var sista dagen på Office gjord. Blandade känslor när jag gick därifrån, då man inte helt säkert vet när man kommer träffa alla igen. 

Efter jobbet gick jag o mina bästa kollegor Mae, Sergio och Ricardo ut för att dricka öl. Pratade och skrattade igenom hela kvällen. Bästa människorna. Kommer sakna dem så otroligt, men vet att vi kommer hålla kontakten och snart ses igen. 
Drog sedan hem för att träffa ytterligare en bättre människa, nämligen Nanny och gick till diverse pubar för o dansa. 

Igår sedan drog vi till Portobello market för att sedan möta upp frugan för ännu en bättre kväll. Alltså jävlar vad fina vänner jag har. 









Bättre helg igen

Förra helgen var äntligen jag o Joss lediga tillsammans vilket vi spenderade på bästa sätt i Camden på ett utav de bästa ställena jag vart på, Koko! Träffade så sjuuukt mycket folk och skrattade samt dansade igenom hela kvällen. Söndagen därpå drog vi återigen till Breakfast club vilket är ett annat ord för himelriket (!!!) Kvällen avslutades sedan med film i vanlig ordning plus hemkörningspizza innan vi skedade varandra till sömns. Lilla frugan o jag. Numera delar vi tillomed säng. Nä vi är inget gift par...?  






Hej fina ni

Precis hemkommen från jobb. Är inne på sista jobbveckan nu vilket känns sådär, kommer sakna alla så sjukt mycket. Men sedan har vi 12 dagar då vi kan göra vad vi vill, allt man inte hunnit göra o se samt träffa alla vänner man inte sett på ett tag. Men livet slutar ju inte här. Längtar efter alla nära o kära plus att vi båda har intervju i Göteborg när vi kommer hem. Så det kommer bli fint dehär.

Helgen har iallefall vart finemang. Jobbade lördag dock men följde sedan med Oskar till Camden för att möta upp Nanny o co. Kvällen slutade på Joe's med 50-tals musik och dans. Och söndagen spenderades med massa film och falafelrulle. Fint liv man har ändå va.








Day off

Ledig idag vilket menas att jag jobbar på lördag, men det blir fiiiint för efter det åker jag till Nanny o co och dagen innan det har vi tydligen en dubbeldejt. Kära nön. Hoppas allt är fint. Nu blire frulle sedan en sväng runt vårt fina Shoreditch. Puss på er 






Delad

Åh idag vill jag aldig lämna London #såjävlakluven




Finally friday

Godmorgon! Nu är det dags för frulle, sedan blire jobb från 13-22 vilket sedan följs utav heeeeeeelg (!!!!!!) Både jag och Joss är lediga hela helgen, som förövrigt är den första helgen vi är lediga tillsammans sedan vi kom hit, så vi ska ha det så jävulskt gött o sedan får vi se vad helgen har att erbjuda! 
 

All den där vardagslyxen



















"Men ta mitt nummer då så ses vi"

Det är lustigt det här med att träffa nya människor. Hur man bara klickar med någon efter bara en kväll. Som du Nanny. Hon kom in i butiken för att lämna sitt CV och "oj jävlar du är ju svensk" sa jag. Nu har jag umgåts med henne i snart en månad och det känns som jag känt henne hela livet. Du underbara människa. 

 

Excited

Så, de framtida planerna ser lite annorlunda ut. Jag och Josefine har efter många om och men bestämt oss för att flytta hem. Eller rättare sagt till Göteborg. Alternativet var att antingen skaffa ett nytt jobb trots att jag har det bästa teamet på Office och trivs så himla bra, så är det fortfarande något som saknas eller stanna kvar på Office och kämpa för en högre position. Faktum är dock att jag känt mig så otroligt kreaktiv det senaste och jag får inte riktigt ut det. Så istället känns Göteborg som ett bra alternativ. Helt underbar stad, sköna människor samt att det är som ett mindre London vilket inte gör saken värre. Vet att jag föralltid kommer älska London och allt vi gjort samt upplevt här, och kommer komma tillbaka hit någon dag. Lite äldre, lite mer erfarenheter. 

Livet har så otroligt mycket att ge. Jag vill ut och upptäcka världen och jag har på god väg börjat för London var ett av mina mål, och se vad bra det blev. Med en massa fickpengar och ett livligt sinne så är det bara att bege sig ut i världen och upptäcka. Har så otroligt mycket att se fram emot. Blir 20 om snart en månad, Göteborg, träffa ännu mer nytt folk, umgås med alla nära och kära, spara, leva, resa. 

Sen så gör det ont i lillhjärtat när jag inser att jag inte längre kommer träffa alla jag kommit så nära här, men jag vet att det inte tar slut här och de personer jag kommit nära inpå livet vet jag att jag kommer ha kontakt med och träffas så ofta det bara går. Allt går, ingenting är fan omöjlgt. Nu lever vi livet lite, allt kan hända och jag är otroligt nyfiken. 

Instagram



Min fina bror bokade spontant ett flyg och kom hit förra torsdagen. Hade den bästa helgen med honom. Massa god mat, cykelturer, utgång med nya svenska vänner. Har vart så skönt att bara ha varandra och inte ha någon tid att passa. Lyckorus. 

RSS 2.0