Wednesday

Sicken jävulskt händelserik dag. Började med att vi återigen drog till tatueringsstudion där Joss fick sin drömfångare gjord, sjukt sngg btw, medans jag satt och nervade ihjäl mig inför min kommande intervju på Office (skobutik). Jag drog sedan iväg för att få det gjort och uppenbarligen gick det väldigt bra för någon timma senare ringde dom och sa att jag fått det(!!!!!!!!!!!!!) Helt insaaaaane, så imorgon börjas det! Nått så oliiiidligt taggad. 

Inte nog med det så blir det ut till o fira ikväll med en ny polare, Frida. PEPP!
 
               
 
 
 

New tattoo

 

Loving you


Min älskade, bästa partner in crime, så glad att vi gör detta tillsammans och att jag är här med dig. Världens bästa. 

Bästa stockholmarna


Har haft ännu en så sjuuuuukt bra helg. Vi var ute med Alice, Emma o hennes kompisar från Sverige. Träffade sjukt mycket skönt folk, som bland annat dessa två snubbar. Skönaste nånsin, har skrattat konstaaaant. Förjäkla synd att de åkte hem igår bara, men vi kör på reunion här i London snart igen. 

Bilderna kommer förövrigt från min kära fruga o kompanjon, som ni hittar här 
 
 

Hahaha bästa jag nånsin sett

 

Friday

 

Inväntar bästa Emma med sällskap ifrån sveariket. Blir lite knytkalas samt några öl innan vi går ut o gör London osäkert. Hoppas alla har det bäst hemma! Puss på er

I really want this outfit

           
 


Idag är det världens konstigaste väder här i London. Regn, sol, regn, sol. Jaja, vi har vart i andra delen av stan idag iaf, helt i onödan men nu har vi äntligen kommit hem iaf. Vet inte hur kvällen ser ut riktigt, kanske en öl på en av alla miljontals pubar. Vi får se. Kan ju inte klaga på att det inte finns något o göra här iallafall. 

 

"True friendship isn't about being inseparable, It's about being separated & nothing changes"

        


        
 
Min finaste bästa Gabriella. 

Lyckligare nu

          
 
 


Dagen har bestått utav lite mer jobbsökade. Vi båda har fått positiv respons, så det blir intervjuer för oss båda inom en snart framtid. Annars då? Livet rullar på. Vi börjar verkligen känna oss hemma här nu, och Oxford Street som var världens grej förr känns lite halvdant nu. Igår när vi var där ville vi bara åka hem till East London. Så mycket mer personligt, och man känner liksom att man passar in och kan vara sig själv till 110. 
Förövrigt så har våran kära Rebecca bokat en resa hit i Juli. Så jävla pepp!!!!!!!!!!!
 
 
 

Prom 2013


Helt sjukt att det redan gått ett år sedan vi var på bal. Absolut en utav de bästa dagarna jag vart med om. Hoppas alla som går på balen i år får det lika roligt som vi hade det. Bästa oss. 

Weddingday

 
Var på det finaste av bröllop. Josefines syster Wendy gifte sig med Jesper. Hela dagen var så otroligt fin, tror inte ett öga var torrt på hela dagen. Tror de hade den finaste dagen verkligen. Det var så mycket kärlek, lycka och skratt så man blev helt varm i hjärtat. 

New shoes, pants and nails 

"Egentligen är du inte inte kär i mig, och egentligen är okej med mig för jag är inte kär i nån, sånt där är slåseri med tid"

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Just another day


Så, i söndags när vi var bakfulla o goa drog jag och Emma till en park här i Shoreditch och hade det gött
Vi gick även på Brick Lane market. Där detta sköna band spelade. Helt otroligt gött vare, soft musik överallt, många som spelade överallt samt att det var vintage kläder och god mat, juicer, you name it i vart ända hörn.Alltså London när det är detta vädret. För bra alltså. Nästa dag gick jag och Joss runt och lämnade in CV i alla second hand butiker vi kunde hitta, samt tog en fika, kollade graffiti och satt i en park o njöt av livet. Fina dagar.

 

Sonnentanz


Go kväll på er! Nyss hemkommen från någera öl med min Joss. Började med några öl på Bokpark och pratade om allt och inget. Jag vet inte, men allt är så sjukt annourlunda här mot vad det är i Sverige. Alla är så öppna och vill prata och vill snacka samt är intresserad i vad man gör. Träffar så sköna människor överallt. Livet är jävligt fint nu asså. Days like these


Det senaste har jag:Hängt med Emma Och Josefine såklart 

 
Vi satt i en park en bra stund, smed planer, lättade på hjärtat, skrattadeOch skrattade lite till


Vi turistade runt lite och kände att "fan, vi bor faktiskt här nu"

Nästa dag träffade jag och Josefine på Alice en sväng i Hyde Park

Fina AliceBästa människanOså vart det jag


Hade det gör trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord för ett par timmar. Sedan drog vi vidare till O'Neill's för ett par öl, vilket ledde till en annan bar, som senare ledde till en annan. Helt jäkla otroligt bra dag/kväll och något som var ännu bättre var att vi klickade så bra med Alice, känns som om jag kännt henne hur länge som helst. 
 
 

Foodporn

 

"I'll-see-you-soon-dinner"

 

West Coast with the best of human beings

 
 
 
 
 
 
 
 

Aprilhimlen


 
 
Hade världens finaste kväll igår. Satt på takterassen och pratade om livet i timmar med de bästa personerna.
 
 

"Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand?"

 


 Bjussar på en kvällslåt: Sam Smith – Stay With Me 

Shoreditch

 

 
 
Så, här är gatorna runt vårt kvarter. Graffiti i stort sätt över allt, ska visa närmare på all grym grafitti som faktsikt är här runt varje gatuhörn. Gillar att East London är mer chill och inte så turistigt. Ser fram emot den kommande framtiden här. 
 

Money on my mind 

Har sprungit runt halva London idag för att lämna in cv:n. Fick jätte bra respons från vissa klädbutiker, så nu hoppas vi verkligen att någon ringer upp under de kommande dagarna. Annars då? Började dagen med en promendad och insåg efter en halvtimme att jag är helt lost. Gick runt bland alla skyskrapor och kostymnissar som att detta inte alls kändes wierd, mitt psyke tyckte annat dock. Hittade trots allt hem tillslut. Kul dock att upptäcka nya ställen här i London. Shoreditch där vi bor är så otroligt gött. Mysiga klubbar, resauranger och hipstergator lite över allt, samtidigt som man skymptar skyskraporna två minuter bort. Älskar dessa konstraster. Älskar London. 
 
 

We are finally here, London

  
 
Så, nu har vi äntligen ladat här i London. Lite mer än en vecka har vi nu befunnit oss här och det känns redan som "hemma". På 5 dagar fixade vi rum i Shoreditch, skrev cv:n, hade 2 riktigt roliga utekvällar, träffade sköna britter och ja, haft det så jäkla bra om man får uttrycka sig så.
Men nu är det dags att gå tillbaka till verkligheten och sträva efter att få de där jobbet man vill ha, och förhoppningsvis kommer de inom kort. Livet är inte så pjåkigt just nu så nu ska jag verkligen försöka börja blogga igen. Så, vi talas. Puss på er  

RSS 2.0