Dagens låt

Goodwill – Take You Higher - Radio Edit

Ja jag vill ha en keps. vadådåNågra grejer som står högt upp på önskelistan för tillfället

Some change - dipdye och 5 centimeter kortare. jorå.


She's got you high and you don't even know yet

Okej, nu har jag äntligen färgat topparna och klippt mig, blev jätte nöjd faktiskt (tack Jonnis <3)! Bilder kommer la imorgon... Men hoppas inte på för mycket. Godnatt på er //////


Hade väl ändå inte vart fel


Movie time

100 år sedan Titanic sjönk idag, bara för de sätter vi pån. Mor och jag, och en påse chips... NERÅ Agnes där lura jag dig allt! I'm healty dude. Hittade världens roligaste sida igår där man kunde skapa sina egna outfits, nämligen http://www.polyvore.com/cgi/app. Här är två av resultaten: 

"Better to be hated, than loved loved loved for what you're not. You're vulnerable"

Vaknade tidigt idag och gjorde skogen osäker med mossan i form av en såkallad powervalk. 50 minuter senare var vi hemma igen och pappsen hade ställt fram bäste frukosten. På tal om frukost, har jag någon gång nämnt hur mycket jag faktiskt älskar de? Skulle kunna äta frukost hela dagen, det är så sjuuuukt gött. 

Nåja, sista dagen på lovet idag, vilket känns helt okej då jag inte träffat en jäkel på hela veckan (typ) och ser fram emot att träffa mina kära igen. Aldrig haft ett sådant lugnt lov som jag haft denna vecka, dock har det vart välbehövligt iofs men börjar allt få liiiite smått psykiska anfall efter en.hel.jävla.vecka ute i bärböle. Ännu mer prickigtHar fått dille på prickar de senaste. Denna kommer från Lindex och kostade endast 99 ynka kronor.

I ett iskallt ikealand

Köttet ligger på grillen och hasselbackarna i ugnen. Årets andra grilling är nu på g, och det luktar mat i hela huset. 
Dagen har bestått av plugg, så min hjärna strejkar nu och behöver lite annan underhållning. Kvällen ser ut att blir lugn, om inte något spontant händer, hoppas på att träffa några kära vänner senare iaf. 


Something newMonkiBeyond Retro

"Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you?"Tumblr_m0o9ilxwhg1qjuevro1_500_large

Tumblr_m1c7obt5zv1r9o59to1_500_largeInstagram


Följ mig på instagram, där uppdaterar jag mer än vad jag gör här nu för tiden @fiasoAlla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig", Jag kommer aldrig tillbaka hit igen. Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna, Alla dansar, och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?


Lana Del Ray

Bestämde mig vid 1 tidigare idag att jag skulle börja plugga men tro fan att jag inte har börjat än... Bra Sofia! Tänkte hela tiden att "nu börjar jag om en kvart", och har tänkt så nu i snart 7 timmar. Vilken motivation duuu. Nu börjar snart finalen av Top Model Sverige också, så blir inge vidare mycke plugg nu heller. Blir nå så jävulskt besviken på mä. 

På tal om annat så blir det Göteborg imorgon. Tänk att tanken på att slösa pengar kan göra en så lycklig. Jag längtar!! 

Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet Längre har vi inte kommit

Nyligen kommit hem från tandläkarn. VARFÖR är man alltid lika nervös för att gå dit? Det gick kalas i vilket fall, inga hål denna gången heller! (Inte för att skryta eller så, men har inte haft ett enda litet hål i hela mitt liv, de ni!!)

Vet inte vad jag ska skriiiiiiiiiva jaksgjadslgmadngadslgkasdnalkrjal bjussar på en bra låt hejdå

Kent – 999
Jag vill jag vill jag vill


I find strength and pain and I will change my nameGokväll alla! Jag njuter av mitt lov till fullo, och med det menar jag som tillexempel att kolla på Tarzan, vilket jag gör just nu. Har det allmänt fett om jag får säga de själv. Joråsåatteeee.

!!!!


helt obeskrivligt underbart


Straight down the line

Nyligen kommit hem från en arbetsintervju på sibylla och ska provjobba på påsklovet så jag hoppas på att prestera bra framför grillen! Ska göra mitt yttersta för att få den perfekta ytan på korven.... Allt hänger ju i stort sätt på de.. Eller ja, lite iaf. Man kanske inte vill ge kunden svarta korvar första dagen, då kan jag så säga hejdå direkt. Så, jag ska göra allt för att bli en trogen Sibyllare! 

För övrigt är det Konsert imorgon klockan halv 7! Komsi alla musikälskare. Det är filmmusiktema, så kan nog bli förbaskat bra detta. 


Åker avenyn på rullskridskor

Nyligen kommit hem från träningen. Sprang fram och körde ett pass på 80 minuter. Känns helt okej nu efteråt. 
Annars då? Sista veckan innan ett välbehövligt lov. Helt sinnes vad mycket som händer denna vecka, men får antaglien ta det lugnt hela lovet. 

Snart är det även Maj, vilket betyder Magaluf i 2 veckor. Sedan är det Juni, och då drar vi ett gäng sköna brudar till Ayia Napa i en vecka. Jag klagar då inte (!!!!!!!!!!!!).
Godnatt håkan
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger

Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Håkan Hellström – 13 (Thirteen)

Håkan Hellström – Du är snart där

Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel

Håkan Hellström – För En Lång Lång Tid

I'm not that kind of girl that mess up with you
Hela dagen har bestått utav plugg men nu blir det en för tidig påskmiddag och mormor & morfar. Ser fram emot det årliga, såkallade plockbordet. Mat är fan livet.

Nytt från H&M
Tröjan, herr 49,50 kr och brallorna 99 kr.RSS 2.0