best day

Åkte till sveariket och överraskade nästan allaaaaaa. Är lyckligast i världen. Så sjukt att man måste komma ifrån allt för att kunna sakna det. Bästaste vännerna och bästa kvällen. Är så glaaaaaaad. Godnatt på er världens bästa människor.

Oh happy days

Hej gott folk! Senaste tiden har vart så jävulsk bra, Hanna var här förra veckan sedan kom William & Wendy direkt hon åkte hem. Jobbet rullar på som bara den och jag trivs som fisken i vattnet PLUS att min bästa Gabriella med familj är här nu PLUS att jag är ledig hela nästa vecka PLUS betald semester PLUS alla bra saker som händer just nu. Dra åt helsike vad fint. Tagg på livet va. 

 

soulmate

 
 

what's your fantasy

 

Svårslagen sommar 
 
 

Last day of the best weekend

Sista dagen Rebecca och Gabriella var här gick vi som alla andra söndagar på Brick Lane market, spenderade de sista pengarna på kläder och åt hamburgare. Dessa två <3
 


När ni åker till London rekommenderar jag verkligen Patty&Bun. Den godaste burgaren jag någonsin tryckt i mig. Och för mig som inte längre äter kött, var denna vegetariska såotroligtjävlagodPommesen som vi inte orkade äta upp gav vi sedan till en uteliggare på gatan. Det gör gott för lillhjärtat att göra goda hjärningar ibland, men när jag gav han pommesen och sa att han mer än gärna kunde ta dem, var nästan det enda svar jag fick tillbaka "do u got some change please?". NEJ TYVÄRR MEN JAG GAV DIG MAT, VARSÅGOD. 


Sista bilden på mina hjärtan innan de flög tillbaka till Sverige igen. Hade den bästa helgen med dem och jag älskar dem så obeskrivligt. 

Shorebitch

Förra lördagen tog Jag och Josefine bussen upp till Homerton för att åka till Laura där vi + 5 andra tjejer hade förkrök innan det bar av till Shorebitch. Fyfasen vilken lyckad kväll. 


 
Alltså alla dessa underbara människor man haft turen att träffa. 
 

Sunday funday

De senaste helgerna har jag och Frida skapat oss en liten söndagstradition. De två senaste gångerna har vi vandrat runt på Brick Lane, strosat runt på marknaden, suttit i parken och ätit den bästa bakismaten. Första söndagen var det underbart väder, fullknökat i parken och detta gäng ovanför satt och spelade musik, sjöng och var allmänt charmiga så nästan hela parken drog sig mot dem för att agera åskådare. Söndagen efter, något kallare men forfarande lika mysigt njöt vi återigen utav all god mat, gick i second hand butiker och var ovanligt spontana vilket resulterade i en näspiercing. Och otroligt nöjd blev jag. 

 
 
 
 

If we all spit together we can drown the bastards


Dagarna rullar på här i London. Vissa dagar får jag panik över att allt blir en vardag och det enda man gör är att jobba, äta och sova. Jag hatar rutiner. Men samtidigt väger mitt jobb upp dessa saker då jag trivs väldigt bra med vad jag gör. Men idag vet jag varken ut eller in. Jag behöver något som bryter vardagen, något nytt och annorlunda för just nu klarar jag inte av att leva i samma bubbla längre då det enda jag gör är att längta till helgen. Jag vet inte. Men något fattas trots att jag har den bästa tiden i mitt liv just nu så känner jag att jag försöker ta på något som inte finns där. Sen att alla de närmsta jag har på jobbet antingen flyttar hem till var de kommer ifrån eller drar sig ut på äventyr gör mig bara ännu mer fundersam och speciellt avundsjuk. Jag vill göra något galet, dra någonstans, bryta den där ständiga vardagen. 

Samtidigt som jag har alla dessa tankar i lillhjärnan min så känner jag att jag inte kan se mig själv någon annanstans än här just nu, för trots dessa dalar så är min tid här i London så otroligt bra. Jag har utvecklats så otroligt, lärt mig att stå på egna fötter, tagit egna intiativ, löst saker på egen hand. Jag har lärt mig att det faktiskt går om man verkligen vill. Jag har lärt mig att det finns så otroligt mycket saker att vara glad över. Jag har träffat så otroligt mycket nya människor, vänner för livet, vänner över hela världen. Jag har känt mig så jävulskt ensam men samtidigt så lyckligt lottad för att jag faktiskt bor här. Att vi tog oss hit och faktiskt lyckades, trots att det var så otroligt många som förlitade sig på att vi skulle vara tillbaka i Sverige om någon vecka. Men vi gav oss fasen på att vi skulle klara det, att vi skulle få jobb, lägenhet, ett annat liv än det vi hade i Sverige och att det faktiskt blev så känns så jävla bra. Jag är stolt över vad vi åstadkommit. 

Och till alla er där hemma i Sverige, mina fina bästa vänner och familj. Jag tänker på er dagligen och saknar er så det gör ont. Vi ses snart. Love you long time. 

Mitt Shoreditch

 
 

Världens bästa människor

För någon vecka sedan kom mina vapendragare på besök. Vad jag i första taget inte visst om var att vi skulle få besök av både Rebecca OCH Gabriella! Jag skulle gå och möta upp Rebecca här i Shoreditch och efter att vi stått o kramats och fällt lyckotårar så kom även Gabriella springandes emot mig. Tror ni jag blev chockad eller? Världens bästa överrasking.  Vi spenderade några timmar i parken dagen efterEfter en stund klarade vi inte riktigt av värmen längre så vi drog oss ner mot Brick Lane och satte oss på en utav alla uteserveringar och pimplade öl och drinkar, satt och pratade samt lyssnade på live musik Efter en stund mötte vi upp Jossan som slutat jobbet och drog oss mot bästa restaurangen för att äta pizza. Min finaAlltså dessa pizzor, jag överdriver inte det minsta när jag säger att de är bland de bästa jag ätit. 


Kvällen avslutades sedan med förfest i vår lya med alla våra flatmates o diverse människor från alla möjliga kontinenter, innan vi drog ut och gjorde London osäkert ännu en natt. 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

The power of girl

 
Har blivit med nya skor. Att jobba i skobutik har då sina fördelar, gött med discount gör det svårt att motstå dessa frestelser.

finbesök

 
Har haft några otroligt fina dagar nu det senaste. Vi har haft finbesök x3 vilket har vart otroligt uppskattat. Josefines fina mamma, Marie-Louise, var en utav dem. 

RSS 2.0