pinsamt

  
 
  
 

London & ThailandDet mesta jag fick med mig hem från Thailand och London. Och ja, jag har uppenbarligen något för leopardmönster. 
 

Grym brudDenna grymma brud + Sasha Keable kan bara inte bli fel


3 styck bättre låtar

 
 

And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone, but it goes to waste Could it be worse?

 

Vet inte vad jag skulle gjort utan er

  
 
Åkte till min fina Gabriella igår efter jobbet för att umgås. Vi gick på en långpromenad strax innan midnatt och pratade om allt mellan himmel och jord. Och herregud vad mycket vi har gått igenom, jag och hon.
Tycker egentligen att det är helt otroligt att man fortfarande håller ihop med de som man har känt sedan man var barnsben. Och att man fortfarande är lika starka vänner. Bästa vänner. Som systrar
Jag är så glad för alla fina personer jag har i mitt liv. Alla ni som vart med mig sedan år tillbaka och även de jag lärt känna senare i livet, men som man samtidigt står så nära som om man känt dem hela livet de med. 
 
 
Jag älskar er
 
 

nightcall

Borde egentligen sova nu men min hjärna säger annat. Eller så är det snarare min sämsta förmåga till att inte klicka ner just alla dessa flikar, inte kolla youtube, söka på strunt, leta musik och blogga som gör att jag inte ligger o drömmer just nu. Men samtidigt vafan, sova kan man göra i graven. 

Något jag inte kan sluta kolla på är tatueringaaaaar. Måste helt seriöst vara det snyggaste som finns. Kolla bara


 
 
 

Bättre helg

Mörrn. Vaknade med sol och blå himmel utanför idag, underbaaaart. Tanken var att jag skulle till gymmet innan jobbet, men min mage ville inte det samma, så jag får istället kolla runt på lite lägenheter. Har förövrigt beställt flygbiljetter och hostel till London nu, så den 4e maj bär de av.... Till vårat nya hem........ London. Haha a tjena, låter ju lagom osannoligt, men så är det. Waaaaaaaaah (!!!!!) 
 
Helgen då, på fredagen blev det alla <3 dag mat med Josefine. Lördag & söndag sen spenderades på Vann Spa med min kära mor, faster och kusiner. Mycket trevligt det där, händer alldeles för sällan. Hade hur som helst två jätte mysiga dagar med mat, bad, skratt, spa, massage och lite mer mat. Men frukostbuffén tog då fan priset, nått så jävuslkt gött. Så, bättre helg helt enkelt. 


 
 
 
 
 
Cause there's this tune I found that makes me think of you somehow and I play it on repeat


 
Antagligen en utav de bästa låtarna nånsin, här

 
Nyligen hemkommen och ligger helt utslagen i soffan i väntan på tacopaj. Idag vill jag helst bara tatuera mig, ha på mig fina kläder och sitta på någon nice uteservering i vårsolen. Så är dock inte fallet, men vafan. Något som däremot är fallet är att jag ska boka tautueringstid samt färga frippan, snarast. Vi lämnar det där. 
 
 


 
 
 

friday friday friday

Godmorgon! Jobb står på schemat idag igen, startade med världens bästa frukost. Har sådan förkärlek till detta så det är nästan helt otroligt, bästa.som.finns. 
Nåja, var för övrigt på en grym konsert i onsdags, sjukt talangfulla elever som går/har gått på plusgymnasiet. Tappa äna talförmågan där ett tag. Och inte nog med de, så gästspelade Hurricane Love. Dra åt helsike rent ut sagt vilket band alltså, lyssna på dem här  
 
 
 

Spin my planet

Kollade tillbaka i arkivet mest i nyfikenhet för o se vad jag höll på med vid denna tiden för ett år sedan. Jag kom förbi min lista för kommande månader och såg till min stora förvåning (eller inte alls) att det inte riktigt slutade som jag trodde då. 

Danmark 14/3
London 1/6
Balen 10/5
Studenten 5/6 
Summerburst 7/6
Hultsfred 13/6
Utomlandsresa med Bernhardssons 10/9
 
Listan ändrades snarare till det här
Danmark 14/3
London 1/6
Balen 10/5
Studenten 5/6 
Summerburst 7/6
Kos, Grekland 12/6
Kos, Grekland 21/8
Karpathos 10/9
Thailand 24/12
London 31/12

Kom även över att jag fortfarande är samma vilsna person som jag var då. Studenten har man tagit, skolan är slut och verkligheten och alla framtida tankar jag hade då, är nu. Alla tankar och drömmar man hade då, finns fortfarande kvar, men den här gången är de lite närmare, lite viktigare. Konstigt nog känns det inte riktigt som att det spelar någon som helst roll vad man önskar sig ett år framöver, för tankarna o drömmarna skiftar ständigt ändå. Så tanken är väl den att jag verkligen ska leva mer i nuet. Allt jag vill göra, de kommer. Men nu vill jag börja någon stans, måste börja någon stans och det blev inte USA, läsa vidare, dra på bartenderutbildning, flytta runt halva jordklotet eller till en lägenhet i Uddevalla. Utan det blev och kommer bli London. Så efter en ny start, ska jag verkligen ta dag för dag. För oavsett vad så är det alltid det som gäller, njuta av nuet, leva i nuet och inte oroa sig för morgondagen eller allt jag ska hinna med de kommande året. Vi börjar här helt enkelt och ser vart det slutar. 

 
 
 
 

Really miss you summer

 
 
 

Big dreams

Så gott folk. På senare tid har jag jobbat, firat frida och haft fetaste kvällen, jobbat, festat igen, umgåts med nära o kära och återigen jobbat lite till. Det är i stort sätt så mina dagar och helger ser ut nu för tiden då jag febrilt försöker jobba ihop alla pengar till min och Josefines kommande flytt till.........barrraaaaammm....... LONDON! Jag vet! Det är helt sjukt och jag är så otroligt förväntansfull och taggad på att detta äntligen kommer att ske. En dröm som äntligen kommer att gå i uppfyllelse. Så i maj tar vi vårat pick o pack och sticker iväg, vilket även kommer göra att jag kommer börja blogga mer seriöst, med bättre bilder och lite roligare information osv. 

Förövrigt så har jag färgat året och fullkomligt älskar det. 

 
 
 

RSS 2.0