.

sannamartinaevelina:

dra långt åt helvete
 sannamartinaevelina:

dra långt åt helvete
 sannamartinaevelina:

dra långt åt helvete
sannamartinaevelina:

dra långt åt helvete

River Island

Rihanna har nyligen släppt en kollektion på River Island. Vet inte om jag tyckte att allt var sådär jätte snyggt, inte riktigt min stil, men några plagg va ju inte helt pjåkiga. Får hoppas att de kommer in mer nu när vi ska till London! Mindre än en månad kvar nu, JAG ÄR SÅ TAGGAD! Bara äta gött, festa, shoppa och leva livet! 

Här kommer lite av kollektionen, och ni hittar mer härKiss me hard before you go


-

Det va inte igår. Men det senaste har det hänt en del, så bloggen glöms äna bort lite grann. 

Så oherre min geeee vart ska man börja. Från att ha vart nått så jävulskt otaggad i lördags så blev det en av de roligaste kvällarna nånsiiin! Förfest för o fira Josefine, för att sedan dra till trägårn och sedan en efterfest med kartellengänget till ja si sådär 6 på möra. Jomenvisst vettö! 

Bodde även granne med De vet du-snubbarna så det blev en litta sväng om där med, om ni förstår vad jag menar ;););););););) nerå, men vi va tydligen kartellens brudar, vilket iofs känns hyffsat helt ok. Förutom att hela högen är rånare o snott cirka 45 miljoner kronor. Morsan blev måttligt road när jag nämnde de :'). Så i lördags umgicks vi med alla möjliga folk, kändisar, rånare, och spännbögar. Vilken kväll!!!


RSS 2.0