long time no see

Att jag aldrig kan lära mig att blogga regelbundet. Livet rullar då på här i London, både jag o jossan jobbar 5 dagar i veckan och vi båda trivs väldigt bra på våra jobb. Jag jobbar nu på Office shoes med ett gäng sköna människor. Tyvärr jobbar jag och joss om varandra ibland, så vissa dagar hinner vi knappt se skymten av varandra alls. Men utöver det så hänger vi ofta våra bästaste tjejer Alice, Emma & Melina och lever liiiiiivet. Kan inte tänka mig ett liv någon annanstans än London för tillfället. Detta är verkligen hemma nu och jag har redan träffat så sjukt mycket folk på såhär kort tid, och då kan jag bara tänka mig hur det ser ut om ett år. 

Nåväl, på tisdag kommer la familia hit och stannar några dagar, sedan någon vecka efter det kommer våran bästa bexi hit. Och efter det kommer Carl så man har gött mycket att se fram emot PLUS att det faktiskt är sommar nu vilket betyder konserter, sena utekvällar, parker etc etc. Livet är fint. Nu är det dags för jobb till 22 sedan blir det öl. Puss på er 

Kan även meddela att mer bilder kommer komma, så ni får se lite vad jag gör nu förtiden. Har trots allt en del att visa, så ska bli bättre på att blogga igen nu när man kommit in i lite rutiner. 



RSS 2.0